Комунальний заклад "Харківський ліцей №181 "Дьонсурі" ХМР"

Набір до 1-го класу

Наказ про призначення дати початку прийому заяв про зарахування до 1-го класу закладу у 2023/2024 році

ЩОДО ЗАРАХУВАННЯ ДО 1-ГО КЛАСУ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

ДО УВАГИ БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ!

З 03.04.2023 РОКУ РОЗПОЧНЕТЬСЯ РЕЄСТРАЦІЯ ДІТЕЙ У ПЕРШИЙ КЛАС. ВРАХОВУЮЧИ СИТУАЦІЮ, ЩО СКЛАЛАСЬ В УКРАЇНІ, РЕЄСТРАЦІЯ ДІТЕЙ ВІДБУВАЄТЬСЯ  У ШКОЛІ АБО В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ ЗА ПОСИЛАННЯМ HTTPS://SCHOOL.ISUO.ORG/ ПІСЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ ТА ЗАПОВНЕННІ УСІХ НЕОБХІДНИХ ДАНИХ, ВАША ЗАЯВКА БУДЕ ОПРАЦЬОВАНА ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, ЩО ДИТИНА БУДЕ ЗАРАХОВАНА ЛИШЕ ПІСЛЯ ТОГО, ЯК ВАС ЗАПРОСЯТЬ ДО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ДЛЯ НАПИСАННЯ ЗАЯВИ ВЛАСНОРУЧ!

ПРИ СОБІ ОБОВ’ЯЗКОВО МАТИ:

1) КОПІЮ СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ АБО ДОКУМЕНТА, ЩО ПОСВІДЧУЄ ОСОБУ ЗДОБУВАЧА ОСВІТИ (ПІД ЧАС ПОДАННЯ КОПІЇ ПРЕД’ЯВЛЯЄТЬСЯ ОРИГІНАЛ ВІДПОВІДНОГО ДОКУМЕНТА);
2) ОРИГІНАЛ АБО КОПІЯ МЕДИЧНОЇ ДОВІДКИ ЗАФОРМОЮ ПЕРВИННОЇ ОБЛІКОВОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ № 086-1/О «ДОВІДКА УЧНЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ОБОВ’ЯЗКОВОГО МЕДИЧНОГО ПРОФІЛАКТИЧНОГО ОГЛЯДУ», ЗАТВЕРДЖЕНОЮ НАКАЗОМ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ ВІД 16 СЕРПНЯ 2010 РОКУ № 682, ЗАРЕЄСТРОВАНИМ В МІНІСТЕРСТВІ ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ 10 ВЕРЕСНЯ 2010 РОКУ ЗА № 794/18089.

НАГАДУЄМО, ЩО ЗГІДНО НАКАЗУ МОН УКРАЇНИ ВІД 16.04.2018 №367 ПРАВО НА ПЕРШОЧЕРГОВЕ ЗАРАХУВАННЯ МАЮТЬ ДІТИ:
1) МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ ЯКИХ НА ТЕРИТОРІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІДТВЕРДЖЕНЕ;
2) ДІТИ, ЯКІ Є РІДНИМИ (УСИНОВЛЕНИМИ) БРАТАМИ ТА/АБО СЕСТРАМИ ДІТЕЙ, ЯКІ ЗДОБУВАЮТЬ ОСВІТУ В ЦЬОМУ ЗАКЛАДІ;
3) ДІТИ ПРАЦІВНИКІВ ЦЬОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ.

Якщо у вас залишилися запитання, пишіть нам на електронну адресу [email protected] і ми із задоволенням відповімо на усі ваші запитання. Дякуємо!